• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Napište svůj komentář k receptu

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Množství dle chuti:
    • kroupy předem uvařené
    • vepřové maso : bůček nebo plec, krkovice
    • cibule
    • sůl
    • kmín , pepř...
    • česnek
    • kysané zelí čerstvé nebo dušené

Postup přípravy receptu

1
Pro 4 - 5 osob, budeme potřebovat předem uvařit cca půl kila krup. Ty po uvaření scedíme a necháme řádně okapat.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

2
Vepřové maso upečeme klasicky, tak jsme zvyklí, na pokrájené cibuli, klidně s přidáním česneku, osolené a okořeněné, dle vlastní chuti. Pokud máme zbylé pečené maso z předešlého dně, například z moravských vrabců nebo klidně i zbylé pečené vykostěné kuře, máme ušetřenou práci a použijeme ho.

RADA: Maso se zlatavou kůrkou

3
Zelí ke kroupo - vepřu (masu), podáváme jak podušené na dozlatova osmažené cibuli, mírně osolené a oslazené dle chuti, tak i kysané, které necháme jen trochu okapat. Obojí je výborné.
4
Pečené maso, pokrájíme nebo natrháme na menší kousky a společně s cibulovým výpekem (množství dle tučnosti) dáme do kastrolu prohřát. Přisypeme scezené kroupy, promícháme a ještě společně zahříváme, případně dosolíme a opepříme dle chuti.
5
Kroupo - vepřo (maso) rozdělíme na talíře, přidáme dušené nebo kysané zelí a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové v mrkvi

Vepřové v mrkvi

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Trhané vepřové

Trhané vepřové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Oběd Pečení Dušení Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kroupy Kysané zelí Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Zapečené filé

Zapečené filé

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Kynutý závin

Kynutý závin

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Fofr perník

Fofr perník

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Ochucené majonézy

Ochucené majonézy

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
38
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Krkovička s kopečky
Krkovička s kopečky
Krkovička se smetanovou shii take omáčkou
Krkovička se smetanovou shii take…
Krocan ve vinném aspiku
Krocan ve vinném aspiku
Kroupová či pohanková bašta
Kroupová či pohanková bašta
Kroupová jelita
Kroupová jelita
Kroupová polévka s paprikovou klobásou
Kroupová polévka s paprikovou klobásou
  • Recepty.cz
  • Kroupo - vepřo (maso) - zelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact