• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička za 50 minut

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička za 50 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      česnek
    • 1
      cibule
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • 6
      plátek vepřová krkovice bez kosti
    • 425
      ml nákládané žampiony
    • koření GRILL
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, potřeme jemně hořčicí. V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s vodou (asi 1 dcl) rozmícháme utřený česnek, kořenie Grill (1 lžička) a vlejeme na maso. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme nakrájenou cibuli a žampiony. Podle potřeby podlejeme vodou. Dusíme pod pokličkou ještě 30 minut. Nakonec zahustíme 2 lžičkami solamylu. Hned odstavíme.
2
Přílohy: rýže, brambory na jakýkoliv způsob, salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronka | 19. 6. 2016 12:02

    Takto se peče maso úplně normálně !! Myslela jsem tím tedy, že o žádnou vychytávku v žádném případě nejde !! :-(

  • Janaso | 18. 6. 2016 16:15

    Maso měkké, jídlo dobré, u nás úspěch. :-)

  • J. Nováková | 27. 6. 2015 09:17

    Vůbec mi nechutnalo.

  • Febe | 21. 6. 2015 20:31

    Manželovi velmi chutnalo. Použila jsem žampiony krájené zn. Gianna 184g (víc jsem neměla) i s nálevem a místo koření gril grilovací koření a vegetu pikant (Vitana) v poměru 1:1.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:06

    ...určitě, bude to výborné ;-)

  • BindiDindi | 17. 7. 2014 07:54

    Myslíte, že se tam mohou dát místi žampionů sušené houby?

  • addieH | 4. 12. 2013 20:16

    Mnamka. Musela jsem to vařit 2 dny po sobě jak to chlapům chutnalo. :-)) :-D ;-)

  • Ivuška | 23. 7. 2011 12:48

    Moooooc dobré, děkuji za super tip. Moc nám chutnalo.

  • Petra K. | 13. 3. 2011 13:08

    Výborné, manželovi moc chutnalo. Recept je jednoduchý a opravdu je maso šťavnaté a měkké. Dávám za 1 s hvězdičkou!!!

  • Gabriela.La | 2. 11. 2010 09:05

    Vynikající recept, já s vařením teprve začínám a tak spíš experimentuji a hodně hledám recepty na tomto webu. Nejlepší jsou však komentáře s doplněním některých dalších ingrediencí - super!!!!!

  • Pája S | 8. 5. 2009 13:13

    Takto upravená krkovice je vynikající,přidala jsem ke konci ještě trochu hořčice a na talíř nakrájela na slaboučké plátky kousek kyselé okurky.Skvělé.

  • Kornelie Motlova | 7. 9. 2007 16:18

    dneska jsem krkovicku uvarila na obed jen jsem pridala trochu kari koreni a s dusenou rýží to bylo fakt moc dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže za 1s hvězdičkou

  • Izabel .. | 20. 6. 2007 12:22

    čo tak pridať do omáčky na kocky nakrájane starilizované uhorky, a nechať ešte chvíľku prehriať. mňamka vynikajúca

  • Lidka Kábrtová | 6. 2. 2007 15:10

    Blaženo, to neřešte, tady jsou naopak některé recepty s více než 10 jedničkami, kde je třeba jen jediný komentář.

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:02

    Že se ještě vracím ..... jediná já jsem hodnotila jedničkou? Není to na takový ohlas málo?

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:01

    Rychlé, chutné, skvělé, za jedna!

  • Le&Lu | 5. 2. 2007 15:41

    Díky za recept, zkusili jsme ho a povedlo se to na výbornou! Fakt mňamka.

  • Saly Napapánek | 7. 10. 2006 13:15

    Vybral jsem si tento recept a když došlo na to že tam mám přidat GRIL koření, tak jsem zjistil že ho nemám! Tak jsem ho nahradil sladkou paprikou! A i když nevím jak to mělo ve skutečnosti chutnat, tak to vůbec nebylo k zahození:-) Skvěle jsme si pochutnali! Doporučuji se štochanými brambory,výtečná záležitost.

  • Marcela | 24. 4. 2006 15:12

    Recept je velmi chutny a v kombinacii s pecenymi zemiakmi sa nam zdal najlepsi. Len toho cesnaku by som dala tak 2 maximalne 3 struciky.

  • Kateřina Sychrová | 27. 2. 2006 10:04

    Musím potvrdit, opravdu moc dobré a jednoduché, velká pochvala!!!

  • Anonym | 21. 2. 2006 22:54

    Vynikající

  • pupen Hons | 21. 2. 2006 21:29

    Krkovička je vynikající!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Koření Nákládané žampiony Pepř mletý Slunečnicový olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Čokoládový koláč s třešněmi

Čokoládový koláč s třešněmi

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Mléčná žampionová omáčka

Mléčná žampionová omáčka

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
28
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
26
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Erdäpfelkas
Erdäpfelkas

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact