• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička za 50 minut

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička za 50 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      česnek
    • 1
      cibule
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • 6
      plátek vepřová krkovice bez kosti
    • 425
      ml nákládané žampiony
    • koření GRILL
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, potřeme jemně hořčicí. V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s vodou (asi 1 dcl) rozmícháme utřený česnek, kořenie Grill (1 lžička) a vlejeme na maso. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme nakrájenou cibuli a žampiony. Podle potřeby podlejeme vodou. Dusíme pod pokličkou ještě 30 minut. Nakonec zahustíme 2 lžičkami solamylu. Hned odstavíme.
2
Přílohy: rýže, brambory na jakýkoliv způsob, salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronka | 19. 6. 2016 12:02

    Takto se peče maso úplně normálně !! Myslela jsem tím tedy, že o žádnou vychytávku v žádném případě nejde !! :-(

  • Janaso | 18. 6. 2016 16:15

    Maso měkké, jídlo dobré, u nás úspěch. :-)

  • J. Nováková | 27. 6. 2015 09:17

    Vůbec mi nechutnalo.

  • Febe | 21. 6. 2015 20:31

    Manželovi velmi chutnalo. Použila jsem žampiony krájené zn. Gianna 184g (víc jsem neměla) i s nálevem a místo koření gril grilovací koření a vegetu pikant (Vitana) v poměru 1:1.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:06

    ...určitě, bude to výborné ;-)

  • BindiDindi | 17. 7. 2014 07:54

    Myslíte, že se tam mohou dát místi žampionů sušené houby?

  • addieH | 4. 12. 2013 20:16

    Mnamka. Musela jsem to vařit 2 dny po sobě jak to chlapům chutnalo. :-)) :-D ;-)

  • Ivuška | 23. 7. 2011 12:48

    Moooooc dobré, děkuji za super tip. Moc nám chutnalo.

  • Petra K. | 13. 3. 2011 13:08

    Výborné, manželovi moc chutnalo. Recept je jednoduchý a opravdu je maso šťavnaté a měkké. Dávám za 1 s hvězdičkou!!!

  • Gabriela.La | 2. 11. 2010 09:05

    Vynikající recept, já s vařením teprve začínám a tak spíš experimentuji a hodně hledám recepty na tomto webu. Nejlepší jsou však komentáře s doplněním některých dalších ingrediencí - super!!!!!

  • Pája S | 8. 5. 2009 13:13

    Takto upravená krkovice je vynikající,přidala jsem ke konci ještě trochu hořčice a na talíř nakrájela na slaboučké plátky kousek kyselé okurky.Skvělé.

  • Kornelie Motlova | 7. 9. 2007 16:18

    dneska jsem krkovicku uvarila na obed jen jsem pridala trochu kari koreni a s dusenou rýží to bylo fakt moc dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže za 1s hvězdičkou

  • Izabel .. | 20. 6. 2007 12:22

    čo tak pridať do omáčky na kocky nakrájane starilizované uhorky, a nechať ešte chvíľku prehriať. mňamka vynikajúca

  • Lidka Kábrtová | 6. 2. 2007 15:10

    Blaženo, to neřešte, tady jsou naopak některé recepty s více než 10 jedničkami, kde je třeba jen jediný komentář.

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:02

    Že se ještě vracím ..... jediná já jsem hodnotila jedničkou? Není to na takový ohlas málo?

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:01

    Rychlé, chutné, skvělé, za jedna!

  • Le&Lu | 5. 2. 2007 15:41

    Díky za recept, zkusili jsme ho a povedlo se to na výbornou! Fakt mňamka.

  • Saly Napapánek | 7. 10. 2006 13:15

    Vybral jsem si tento recept a když došlo na to že tam mám přidat GRIL koření, tak jsem zjistil že ho nemám! Tak jsem ho nahradil sladkou paprikou! A i když nevím jak to mělo ve skutečnosti chutnat, tak to vůbec nebylo k zahození:-) Skvěle jsme si pochutnali! Doporučuji se štochanými brambory,výtečná záležitost.

  • Marcela | 24. 4. 2006 15:12

    Recept je velmi chutny a v kombinacii s pecenymi zemiakmi sa nam zdal najlepsi. Len toho cesnaku by som dala tak 2 maximalne 3 struciky.

  • Kateřina Sychrová | 27. 2. 2006 10:04

    Musím potvrdit, opravdu moc dobré a jednoduché, velká pochvala!!!

  • Anonym | 21. 2. 2006 22:54

    Vynikající

  • pupen Hons | 21. 2. 2006 21:29

    Krkovička je vynikající!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Koření Nákládané žampiony Pepř mletý Slunečnicový olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

168
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
151
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
71
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
61
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
48
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact