• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Krkovička pro vítanou návštěvu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pro vítanou návštěvu

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 105
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Marináda
    • 1,50
      lžička sůl
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce bílé víno
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce med
    • 3
      lžíce hořčice
  • Na pomazání
    • 2
      lžíce rostlinný olej
  • Náplň
    • 150
      g žampiony
    • 10
      plátek sýr
    • 10
      plátek uzené maso
    • 2
      kg vepřová krkovice bez kosti vcelku

Postup přípravy receptu

1
Nařízneme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin. Druhý den dáme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů.
2
Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva. Vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme nejméně 2 hodiny - posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
3
Jako přílohu doporučuji "Příloha s překvapením" - recept http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JOQRFNROF&id_kategorie=JNLOIRK5

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička na hrášku

Krkovička na hrášku

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 17. 7. 2013 17:20

    Myslela jsem podle komentáře bůh ví co to není a nic extra musím říct. :-\

  • Tekumseh83 | 3. 2. 2013 08:40

    Vyzkoušeli jsme a je super i bez marinády. :-)

  • KvětaŠ | 16. 2. 2011 13:54

    Vynikající, zkušební pečení proběhlo v neděli, chystám jako pohoštění na oslavu narozenin. Moc děkuju a dávám velkou 1

  • jirkora | 12. 12. 2010 06:09

    Moc výborý.Děkuji za recept

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:04

    1*

  • Marcela Polášková | 30. 5. 2010 11:03

    zkusila jsem na narozeniny, po přečtení komentářů vynechala citr. šťávu. a bylo to vynikající. dávám 1

  • Ladia - | 12. 4. 2010 12:37

    Je pravdou, že tato nakyslá chuť marinády nemusí každému šmakovat, tak je možné použít jakoukoliv marinádu dle vlastní chuti, stejně jako náplň.

  • Eva Kolčavová | 12. 4. 2010 10:19

    Nechala jsem se zlákat kladnými komentáři a v neděli jsem vykoušela. Postupovala jsem přesně podle receptu a musím říct, že se to u nás bohužel nesetkalo s úspěchem. Syn s dcerou to ani nedojedli a manžel ten to ohodnotil slovy "tak to snad už příště nevař". Je mi líto, ale opakovat rozhodně nebudu

  • Petr Stehlík | 7. 4. 2010 18:48

    Super recept. Moc nám chutnalo :D Děkuji

  • Zdenka Kocmichová | 23. 3. 2010 17:02

    Tak u nás bohužel testem chuti neprošlo. Mě se to zdálo ok, ale přítel myslí, že je to moc kyselé. Co člověk to názor. Každopádně díky za zajímavý recept.

  • HANKA VINTEROVÁ | 20. 3. 2010 20:15

    Dnes jsme měli krkovičku k večeři.Udělala jsem jí podle rsceptu a musím dát za 1.

  • karolina bohackova | 6. 3. 2010 17:16

    Dnes jsme měli k obědu krkovičku připravenou podle receptu. Byla jsem pochválena, takže chválu přeposílám autorce. Dávám 1.

  • iva stockingerova | 1. 3. 2010 11:32

    Včera jsem dělala k obědu,jen místo uzeného jsem dala krájenou anglickou slaninu,a k tomu tu přílohu s překvapením.Bylo to vynikající, 1*.

  • milan kru | 22. 2. 2010 16:58

    Vinikající,štavnaté,originální.

  • Iva- Ma | 4. 1. 2010 15:26

    Zkusila jsem o víkendu, místo žampionů jsem ale použila mražené hřiby z vlastních zásob.Jinak vše podle receptu.Bylo to opravdu vynikající jídlo, všem nám chutnalo a rozhodně zaslouží velikou jedničku a už je v oblíbených.

  • Ňulinka - | 21. 6. 2008 06:35

    Trochu jsem maso naložila a chci dnes překvapit,jen nevím...co je příloha s překvapením.nejde mi to otevřít.Je to tím,že nejsem registrovaná?Ale píšu sem delší dobu.Janča

  • Jaroslava Li | 6. 4. 2008 17:46

    Paní Airan, musím poděkovat za výborný předpis. Dělala jsem na Velikonoce pro celou naši rodinu a sklidila jsem veliký úspěch - zejména od masožravých zeťů :))Jídlo je sice drahé, ale výborné a na servírovací míse vypadá úžasně. Vyjádřím se slovy: je to nákladná, ale oblažující krmě.

  • milena kubikova | 13. 3. 2008 05:01

    katka...ak Vam to maso prislo kysle, tak Vam asi nesadlo mnozstvo citronovej stavy. Ja marinadu nerobievam podla, tu uvedeneho receptu, ale si kupujem hotovu......Marinada medova pikantni....od vyrobcu Avokado....a mam len tie najlepsie skusenosti. Tuto krkovicku peciem pravidelne a jeme ju na akykolvek sposob. Skuste jej dat este sancu trebars s tou kupenskou marinadou.

  • Katka Klégerová | 30. 1. 2008 16:25

    Tak jsem se nechla zlákat mnoha pochvalnými poznámkami. Ale nechutnalo nám to, bylo to kyselé, nedobré. Radši krkovičku naložím v oleji a koření a opeču na grilu. Několikrát jsem zde natrefila na zajímavé a dobré recepty, ale tohle to nebylo. Škoda, po přečtení to vypadalo slibně.

  • Petra | 29. 1. 2008 13:19

    O víkendu jsem upekla přesně dle receptu a výsledek byl výborný! Moc jsme si pochutnali, maso je šťavnaté, výborné. Příště ale ještě víc ochutím kořením - máme to radši... ale jinak opravdu velmi chutné, paráda

  • Renáta Janotová | 12. 12. 2007 20:29

    Bylo to výborné!!!Teď pro úspěch musím opakovat vždy, když má přijít nějaká návštěva... :) Dobře se to dělá a chuťově je to mňamka!!Gratuluji!

  • Martina Veselá | 25. 11. 2007 16:50

    Asi budu černá ovce, ale nějak extra nám nechutnalo. Teda nebylo to špatné, ale opakovat určitě nebudu.

  • Eva O. | 19. 11. 2007 07:08

    Tak i u nás byl víkend ve znamení chvály na tuto krkovičku. Byla výborná teplá i studená a určitě udělám znovu. Dávám 1.

  • olga | 30. 10. 2007 20:31

    Tak takúto krkovičku musím skúsiť čo najskôr,lebo manžel má z bravč.masa najradšej práve krkovičku a takúto úpravu som ešte nerobila - to bude prekvapenie.Ďakujem za dobrý tip, tú prílohu skúsim tiež.

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 11:31

    Pekla jsem o víkendu, vynikající.Celé jsem podle jednoho komentáře propíchla zašpičatělou špejlí, krásně to drželo pohromadě. Po otevření alobalu na dopečení jsem maličko podlila, aby bylo víc sťávičky. Vypadalo to krásně, chutnalo výborně. Děkuji za recept, dávám 1.

  • mina kubikova | 29. 10. 2007 07:22

    vyborne jedlo...skvele....raz som si nevedela prestavit krkovicku nespikovanu cesnakom, manzel zas ten med a dcera sampiony v pecenom mase....ale je to bajecna kombinacia a skutocne doporucujem. jedla sa na teplo, jedla sa na studeno ,kosti co ostali po vykosteni, dnes hodim do segedinskeho gulasu, pretoze z nedelneho obedu neostalo na pondelkove dojedanie zhola nic. vyborne, davam za ja 1 a dakujem za recept.

  • Jitka H. | 22. 4. 2007 19:16

    Tak jsem se nechala navnadit tou chválou,nám to ale bohužel nechutnalo.100lidí,100chutí...

  • Alexa Hoffmannová | 29. 1. 2007 10:20

    Mňamka! Dávám za jedna. Manžel se oblizoval a to má ke každýmu jídlu komentář:-(.

  • jana drlikova | 27. 1. 2007 21:11

    Moc vydařený recept,je to opravdu pochoutka.

  • Petr | 27. 1. 2007 12:55

    Já to obvykle krájím studené a šikmo...vypadá to velice efektně.Jinak výborný recept, už jsem tim překvapil několik návštěv

  • Lubor Hájek | 9. 1. 2007 18:48

    Výborné, návštěva žasla

  • IvkaM | 9. 1. 2007 17:38

    Di- moc děkuju,právě pěču k večeři zelňáky tak to mezi tím naložím.to je fofr ani jsem nečekala tak rzchlou odpověď.Koncem týdne to ohodnotím.

  • Di | 9. 1. 2007 15:55

    Uteklo mi písmeno, předkrájíte porce, ne překrájíte, to by znamenalo něco jiného!

  • Di | 9. 1. 2007 15:10

    Ivko, svisle, je to trochu vidět z obrázku. Vlastně překrájíte porce.

  • IvkaM | 9. 1. 2007 14:46

    Můj dotaz-zářezy jsou svisle dolů,nebo napříč vodorovně?Jde to pak krájet na plátky,neodděluje se to?Počítám s tím krájením trošku na šikmo.Odpovězte mi prosím,spěchá to.Ve čtvrtek mám návštěvu.Moc děkuji

  • Airan | 8. 1. 2007 16:56

    Mila Ai, to je mi opravdu lito, mne se to nikdy nepripalilo, ale mam el.troubu. V plynove jsem to nedelala, slysela jsem ze nekdo dava zespod stresni tasku aby se tomu vyhnul.

  • Ai | 8. 1. 2007 16:14

    Maso je vynikající, ale už jsem dělala dvakrát a vždycky se mi zespodu k alobalu připeklo až na uhel a musela jsem pak vše vyndat, rozkrájet a dodělat jen tak, bez alobalu . Mám plynovou troubu, nevím zda to může být tím. Pekla jsem na mírném ohni. Nevíte, co dělám špatně? Prosím poraďte, recept je opravdu skvělý a chtěla bych aby se jednou povedl...

  • Zdena z JM | 8. 1. 2007 10:49

    Od té doby,co jsem tenhle recept vyzkoušela poprvé,je to jeden z mých nejoblíbenějších.Včera jsem vyzkoušela malou obměnu:Do každého zářezu jsem přidala proužek červené kapie a proužek nakládané okurky.Naplněné maso jsem velmi pevně zabalila do alobalu,takže po upečení z toho byla krásná celistvá šiška masa.Šišku masa jsem krájela zešikma,takže na řezu vznikla krásně barevná mozaika.Vypadalo to moc hezky.Určitě to příště vyzkouším jako studené pohoštění na obložené mísy.

  • Gábina | 30. 12. 2006 00:13

    Pekla jsem na Boží hod, když u nás byli rodiče na obědě a sklidila jsem velkou pochvalu. Místo uzeného jsem dala Paprikáš, krásně to natáhlo jeho vůni. Maso bylo šťavnaté, vypeklo se i dost šťávy. Určitě zopakuji a dávám 1*

  • Lenka Gerlova | 29. 12. 2006 21:48

    Airan, vynikající. Moc díky za recept, doporučuji a dávám 1**

  • Naďa Lhotáková | 19. 11. 2006 17:42

    Děkuji za inspirující recept.Vyhrála jsem díky tomuto receptu 2.cenu ve Všenickém gurmánu což je zábava kam přinesou účastníci připraveného jídla,zvolená porota hodnotí každé jídlo.Včera jídel bylo asi 50.Získala jsem tyčový mixér s nástavcem.Jěště jednou děkuji za skvělý recept.Dávám 1*

  • Anonym | 6. 11. 2006 08:15

    Dělala jsem včera ,bylo to vynikající!! Dávám za 1.

  • Honza | 29. 6. 2006 14:44

    Zadny kotlety, poradnou krkovici,osolit a opeprit drcenym peprem, naplnit do rozřezu anglickou slaninou a marinovat v olivovem oleji s cesnekem a cerstvou bazalkou..Vynikajii krehke maso, paráda...

  • Eliška | 18. 6. 2006 21:37

    Bylo to vynikající, upekla jsem to svým kamarádkám na oslvu svých 40cátin a všechny se olizovaly až za ušima. Použila jsem jako přílohu bamborovou kaši a s vypečenou štávou, úžasně ochucenou marinádou to bylo vynikající.

  • katka h | 31. 5. 2006 13:07

    Bylo to výborné a všem moc chutnalo.

  • Di | 27. 5. 2006 19:53

    Jemné, křehké, chutě se delikátně propojí. Navrhovaná příloha je určitě velmi atraktivní, ale my jsme si pochutnali stejně jako rodina paní Zdeny i na "obyčejných" bramborách se salátem.

  • Jana Kutačová | 9. 5. 2006 20:32

    Vyzkoušela jsem předělat plecko na krkovičku,naplnila sýrem,žampióny,špekem a celkem se to povedlo.

  • Airan | 4. 5. 2006 14:34

    Ruza, je na 12 porci:-))

  • Alena H. | 4. 5. 2006 08:38

    O víkendu jsem pekla, ale mezi oblíbené zařazovat nebudu, myslím, že krkovička se dá upravit daleko chutnějším způsobem.

  • ruza | 3. 5. 2006 22:46

    Ahoj,na kolko porcii tento rept z 2kg masa vyjde?Vopred dakujem za odpoved.

  • Pralev | 12. 4. 2006 10:20

    Zdena z JM: Jsem na tom stejně jako Vaše dcery :) Děkuji, vyzkouším tu kotletu, už teď se mi sbíhají sliny.

  • Zdena z JM | 12. 4. 2006 10:01

    Protože mám dvě dcery,které nesnesou ani kousíček tučného masa,použila jsem také kotletu a bylo to i tak vynikající.Tím,že se maso peče v alobalu,zůstane krásně šťavnaté.Já osobně ale dávám přednost krkovičce.

  • Pralev | 11. 4. 2006 22:45

    Jen dotaz, než se pustím do vaření téhle už jen na pohled dobroty - bylo by to dobré, kdybych místo krkovičky použil kotletu? Krkovička nepatří mezi moje oblíbená masa...

  • Zdena z JM | 3. 4. 2006 06:17

    Konečně jsem to vyzkoušela.Mělo to obrovský úspěch u celé rodiny.S vařenými novými brambory a zeleninovým salátem opravdu výborný sváteční oběd.

  • Lenka Vlková | 24. 3. 2006 20:29

    Airan, musím moc moc pochválit!! Dělala jsem při příležitosti rodinné oslavy a velmi jsem zabodovala u rodičů svého přítele, hned chtěli recept!! Dělala jsem asi 12 porcí a zbylé byly druhý den snd ještě lepší. Trochu se mi protrhl alobal, takže se nakonec vytvořila dvojí šťávička - uvnitř zředěnější a venku hustá, hnědší a velmi dobrá! Nmíchala jsem obé na bramborové knedlíky a nemělo to chybu! Díky za recept, jsem teď za hvězdu!!:-))

  • Lidka Kábrtová | 9. 3. 2006 08:18

    Airan, moc dobré, chválím a jedničkuju :-).

  • Ori | 7. 3. 2006 13:46

    tak jsem konečně registrovaná, jedna obrovská 1*** spou sníže uvedeným ještě neregistrovaným komentářem (Eva)

  • Eva | 7. 3. 2006 13:36

    Paní Airan, bylo to SUPER, pochutnala si i babička, která jindy na naše "výtvory" hledí skrz prsty. Jestli nešéfujete nějaké skvělé restauraci, minula jste se povoláním :o)).Vaše recepty i rady jsou skvělé, originální, kompetentní a vtipné!!! Díky

  • JARMILA Butulová | 1. 3. 2006 20:52

    Vyzkoušela jsem a bylo to vynikající. Nemá to chybu.Už jsem koupila krkovičku, budeme dělat podruhé!

  • Margita | 27. 2. 2006 14:04

    Vynikajúce! Mali sme rodinné stretnutie a všetci boli veľmi spokojní. Hodnotím za 1.

  • Eliška | 18. 2. 2006 23:18

    Paní Arian, bylo to vynikající, vyzkoušela jsem to na bráchovi a moc mu to chutnalo a pak jsem to udělala na oslavu mých narozenin pro kolegyně a ty jen mlaskaly...skvělé...

  • Marcela Šepsová | 17. 2. 2006 14:02

    Měla jsem velký úspěch i u rodičů.Moc nám to chutnalo, ale měla jsem pocit, že je málo omačky.Nikdo si nestěžoval, naopak.Mamka měla strach, že se to spálí, když jsem maso nepodlila a jen zabalila a pekla.Nic se nepřipálilo.Doporučiji vyzkoušet a k 1 přidávám *.

  • Airan | 8. 2. 2006 20:07

    Pro Andrejku a Mirka - omlouvam se, ze jsem neodpovedela na dotaz driv, nemela jsem pristup k internetu. O uzene v coca-cole jsem se zminila v komentarich pri receptu "kure na limonade". Samostatni recept zde neni ale tam jsem v podstate vysvetlila postup.

  • Mirek | 8. 2. 2006 16:52

    Mohu se zeptat paní Airan, pod jakým názvem je v jídlo o kterém se zmiňuje čtenář jako o " uzeném v coca cole " ?. Nikde ho nemohu najít. Děkuji za odpověď Mirek

  • Lenka | 7. 2. 2006 21:12

    můj první pokus tohoto receptu se docela povedl, ale až to budu dělat po druhé, bude to určitě výborné. Proto jsem zatím hodnotila známkou 2. Jinak místo uzeného jsem dala slaninu a vůbec to nezkazila.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 11:25

    Viz. recept "Příloha s překvapením".

  • Antonín Hoblík | 5. 2. 2006 11:19

    kruci tak kde je ta příloha s překvapenín- recept zde -= v poslední větě.Už jsem byl "vyhnán manželkou" ať´honem jdu pro tu přílohu s překvapením

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:23

    1 podtržená

  • Zlata | 31. 1. 2006 14:03

    Jaký syr se pozužíva? Nerozteče sa pri pečení?Děkuji

  • Lada Kovářová | 29. 1. 2006 17:22

    Naprosto vynikající, pro návštěvu nic nezbylo :))

  • Andrea Bártová | 27. 1. 2006 10:33

    Mohu se zeptat paní Airan, pod jakým názvem je v jídlo o kterém se zmiňuje čtenář jako o " uzeném v coca cole " ?. Nikde ho nemohu najít. Děkuji za odpověď Andrejka

  • Airan Novakova | 26. 1. 2006 11:14

    Jahe, staci jen dokrajet kazdy platek do konce a servirovat, dolu maso, uzenina, houby, syr:-)) At chutna:-))

  • jahe | 25. 1. 2006 18:33

    Airan, protím, možná se ptám blbě, ale jak to mám potom krájet- po upečení.Moc děkuji, dělám to samé, ale jako plněné plátky.

  • Marcela Vrabcová | 25. 1. 2006 12:26

    To teda chutnalo a jak jsem si u toho jeste splhla na spravnych mistech... :-)

  • Kajka | 23. 1. 2006 22:15

    Paní Airan, to jsme si zase pochutnali. Bylo to super papáníčko. Budu dělat často .Moc , moc děkuji za receptík a těším se na další .

  • Marie Horáková | 23. 1. 2006 20:40

    Dělám něco podobného a z vlastní zkušenosti mohu poradit spíchnout naříznuté plátky nahoře zašpičatělou špejlí, líp drží pohromadě.

  • Airan Novakova | 23. 1. 2006 20:04

    Marcelko, jsem moc rada, ze chutnalo. Ester, to mnozstvi jde snizit, ingredience jsou opravdu pro velkou navstevu -10 az 12lidi. I tak se prejedi, ze se nebudou mit k odjezdu:-))

  • Ester S. | 23. 1. 2006 18:55

    Tak tento recept již od čtení voní a dráždí smysly:)) Dávám proto do oblíbených a u nejbližší příležitosti dělám! Sice s nákupem 2kg masa a ostatních ingrediencí se asi prohnu, ale zase toho bude hodně..

  • Marcela Vrabcová | 23. 1. 2006 10:13

    Pekla jsem v sobotu a mooc nam chutnalo. Je dobre pouzit velky grilovaci alobal (silnejsi), protoze kdyby vytekla stava, byla by to velka skoda. Pouzila jsem moravske uzene (davala jsem po dvou platcich) a zampionu jsem mela pul kila a pekne jsem je nasypala i nahoru. Pokousela jsem se i fotit, tak to dneska zkontroluju a kdyztak poslu, at se toho nikdo neboji :-)

  • Airan | 21. 1. 2006 14:32

    Mila Kajka, jsem moc rada, ze uzene chutnalo, ja to pripravuji jako slavnostni predkrm:-) Co se tyce zampionu, cerstve jsou cerstve ale kdyz nejsou taky nahrazuji konzervou. Chci jen upozornit, ze minule jsem delala 1,5 cm platky protoze krkovicka byla na rozrez mala - ted jsem si koupila vetsi, tak krajim 1cm platky a protoze je to jen pro rodinu mam normalne krajene tenke platky syra a uzeneho:-))) Trosku je sidim ale nekdo taky jednou napsal - kazdy den neni posviceni:-))

  • Kajka | 20. 1. 2006 21:29

    Paní Airan, moc Vás zdravím a mám na Vás dotaz. Ale nejdříve Vám musím říct, že to uzené v té coca cole bylo fantastické. Lahodná chuť a ta marináda dle Nigelly již není nutná. A teď k té Vaší krkovičce, na kterou se v neděli chystám. Bohužel jsem nesehnala ani v jednom marketu syrové žampiony, / resp. v jednom by byly, ale vypadaly nevábně/ mohu dát z konzervy?Přeji hezky víkend

  • Airan | 19. 1. 2006 14:00

    Mily anonyme, ja jich mela 12:-)

  • Anonym | 19. 1. 2006 13:46

    Airan, to do každého jedného zárezu dáme udené,syr i šampión- to je z toho potom kolik porcií?

  • Airan | 19. 1. 2006 12:01

    Beba, ne, ne:-)) Ty 2kg masa musi byt syrova krkovicka, s uzenym to asi nebude ono:-))

  • beba | 19. 1. 2006 11:45

    Aj keď použijem údené mäso, vkladám do zárezov zasa údené?

  • Airan | 19. 1. 2006 11:21

    Anonyme, dala jsem tam obycejny eidam a uzenou rolku z krkovicky.Kajce a Evicce dekuji a budu moc rada kdyz to bude chutnat

  • Anonym | 19. 1. 2006 00:56

    chci se zeptat, jaké uzené a jaký sýr jste použila v tomto receptu?děkuji

  • Eva Furianová | 18. 1. 2006 21:59

    No teda Airan, len to čítam a super niečo, v nedeľu to určite bude rozvoniavať na našom stole. Díííík.

  • Kajka | 18. 1. 2006 20:05

    Paní Airan, tak zítra vařím to uzené, v neděli pro velmi milou návštěvu zase tuhle dobrůtku. Musí to být fakt "BOMBA!. Vaše recepty totiž stojí opravdu za vyzkoušení. Zatím jsem nelitovala. A moc Vám za ně děkuji. Jen tak dál.

  • Airan | 18. 1. 2006 15:40

    Pane Hons, je pravda, ze je to trosku drahe ale ...pro blizke lidi vsechno, ne:-)))))) Dekuji vsem za mile prispevky, je to opravdu moc dobre, budu rada kdyz to vyzkousite.

  • Kuchařka on-line | 18. 1. 2006 13:09

    Recept je zde již delší dobu. Ve vyhledávání zadejte "Příloha s překvapením"

  • Anka | 18. 1. 2006 12:50

    Už teraz sa mi na to zbiehajú slinky, len mi chýba "Příloha s překvapením", ktorú Airan sľubuje ale zatiaľ nie je uverejnená

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:48

    Tohle vypadá úžasně! A v názvu je jasně uvedeno, že se jedná o vítanou ( tudíž jistě milou a příjemnou ) návštěvu. Pro opravdu milé přátele není škoda ničeho. Už se těším, jak mě budou za tohle chválit:-)

  • Jana z VM | 18. 1. 2006 10:42

    Určitě záleží na tom, jaká ta návštěva přijde. Pro některou je to fakt škoda ....Moc bych chtěla právě teď tuto dobrotu ochutnat !!

  • pupen Hons | 18. 1. 2006 10:25

    Arian, recept vypadá skvěle ale...není to pro návštěvu škoda?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Citronová šťáva Hořčice Med Rostlinný olej Sůl Sýr Uzené maso Vepřová krkovice Žampiony

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

34
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
32
Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s trhaným…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Piškotový dort s…
23
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s kopečky
Krkovička s kopečky
Krkovička se smetanovou shii take omáčkou
Krkovička se smetanovou shii take…
  • Recepty.cz
  • Krkovička pro vítanou návštěvu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact