Maso naklepeme, osolíme, posypeme kořením. Naskládáme na pekáč a každou porci posypeme hrstí nahrubo nastrouhaného sýra. Podlijeme šlehačkou a necháme péct asi 45 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kateřina piterková
|31. 1. 2010 10:56
Tak já už jsem vyzkoušela několikrát, VYNIKAJÍCÍ !! Je to opravdu bašta, ještě přidávám cibuli, česnek a když mám, tak pár žampionů. Moc děkuji za tento recept.
Martina
|20. 3. 2006 20:26
Vřele doporučuji a dávám velkou jedničku! Tohle jídlo má i jednu velkou výhodu, že se dá připravit dopředu, při příchodu strávníků či hostů pak jen zapnete troubu a můžete se nerušeně bavit dál se všemi přítomnými a netrávit celý čas v kuchyni. Vařím již toto jídlo dlouho a ještě jsem se nesetkala se záporným ohlesem - snad jen by to nechutnalo vegetariánům...
Jana z VM
|16. 3. 2006 11:55
Adžika je vynikající téměř na všechno, používám ji na jakýkoliv druh masa - při pečení a dušení. Není slaná, takže maso lze dochucovat i dalším kořením a dosolit. Tento recept je určitě moc dobrý, když vidím i ostatní suroviny..:o))