• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti libovější
    • sádlo nebo olej
    • rozmarýn
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř celý
    • 1
      ks cibule
    • máslo ořech, nebo solamyl
  • Na peřinku:
    • 250
      g mozzarella
    • 60
      g sušená šunka
    • 80
      g sušená rajčata

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáčku, na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou tymiánu, položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky. Přidáme tři čtyři lžíce vody nebo piva, pekáček zakryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů na cca 40 minut (dle síly plátků) péct doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Během pečení masa si připravíme přílohu (těstoviny nebo brambory) a mozzarellovou směs, kterou připravíme tak, že mozzarellu nastrouháme a smícháme s jemně pokrájenou šunkou a sušenými rajčaty.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

3
Plátky měkké krkovičky odklopíme, je-li třeba, jen trošku podlijeme a přidáme rozpustit ořech másla nebo máslo vynecháme a přidáme s vodou nebo vývarem maličko solamylu, abychom měli více sosu na přelití přílohy (vše dle vlastní chuti), na plátky rozdělíme směs a vložíme zpět do trouby krátce dopéct, jen aby se směs na plátcích rozprostřela.
4
Podáváme s námi připravenou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Smažené řízky z krkovice

Smažené řízky z krkovice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Mozzarella Pepř celý Plátky krkovičky bez kosti Rozmarýn Sádlo Sůl Sušená rajčata Sušená šunka

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Sekaná podle Itala

Sekaná podle Itala

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Sejkory

Sejkory

Bramborovo - květáková polévka s kurkumou

Bramborovo - květáková polévka s…

Caesar salát

Caesar salát

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

234
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
62
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
57
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
53
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Legendární Brouci stále nekončí: Beatles vydávají nové album!

Legendární Brouci stále nekončí: Beatles vydávají nové album!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Další doporučené recepty:

Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s kopečky
Krkovička s kopečky
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact