Maso ze všech stran osolíme, opepříme, a připravíme omáčku. Horčici prošleháme s medem, worčestrovou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při 170° celsia asi dvě hodiny. Asi třicet minut před koncem pečení přidáme k masu oloupanou šalotku a kapary.
2
Během pečení maso podléváme horkou vodou, nebo výpekem. Upečené měkké maso nakrájíme na tenké plátky a podáváme, nejlépe s pečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zita
|8. 2. 2017 14:11
Maso, cituji: 1kilogram plátků krkovičky bez kosti péct 2 a 1/2 hodiny a po upečení ještě pokrájet na další tenké plátky? a péct hořtici :'( ... nevěřím ,že je to autorův recept ani podle prezentace