• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na pivu

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 204
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      plátek vepřová krkovice
    • 2
      ks cibule velké
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks pivo
    • 8
      plátek anglická slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla.
2
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny.
3
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut.
4
Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
5
Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žofrák | 19. 2. 2020 05:59

    Teď v sobotu poprvé vyzkouším...

  • Wagis | 15. 8. 2017 17:28

    Tak sme si to dnes udělali z přítelkyní a super recept děkujeme :D

  • xx | 31. 12. 2016 00:55

    Rozhodně světlé a desítku. Dvanáctka je pro vaření příliš nachmelená, jídlo by bylo hořké.

  • Kuchta | 10. 4. 2015 13:23

    Recept vynikající- pro upřesnění použil jsem světlou desítku, sladké papriky dal jen trochu a přidal kmín- skvělé!

  • Pavel | 20. 1. 2014 11:58

    Mám jen otázku - jaké pivo? Černé? Světlé? Desítka či dvanáctka? Brzy vyzkouším :-)

  • verča | 27. 9. 2013 21:47

    Vypadá nádherně ,brzo vyzkouším :-)

  • květaŠ | 23. 4. 2013 18:52

    vyzkoušeno a moc chutnalo dávám 1

  • sarka rudlova | 23. 4. 2013 15:18

    Moc dobré, nemám ráda krkovici, ale takto upravená je fajn :-)

  • otec | 17. 3. 2013 13:23

    Dnes jsem vyzkoušel a mohu pouze konstatovat nenáročné na přípravu a vynikající

  • Monika | 20. 1. 2013 12:33

    to pivo světlé nebo černé?

  • marie | 7. 12. 2012 11:43

    vypadab to super 8-)

  • Katka0501 | 5. 11. 2012 15:41

    včera jsme vařili, bylo to výborný, sádlo jsme nedali a bylo to akorát. Pivo jsme dali na 10 plátků krkovice celé, šťáva byla zvláštní a dobrá - nezahušťovala jsem, spolu se šťouchanýma bramborama to byla velká dobrota. Maso jsem také naložila den předem. Dle názorů jsem dala i dost slaniny i piva a vyplatilo se ;-) jo, akorát koukám, že jsem zapomněla na tu papriku :-) ale i bez ní to bylo výborný.

  • sara156 | 16. 2. 2012 19:14

    Tak dnes jsem vyzkoušela super bašta:-)

  • michael | 8. 2. 2012 17:28

    tak kdy? ted nebo onehdy :-P

  • kridlandelu | 11. 10. 2011 11:15

    byla pochvala, super recept <3

  • kridlandelu | 10. 10. 2011 15:01

    Vypadá to skvěle, voní to skvěle..snad budu pochválená :) díky za inspiraci

  • Klara 101 | 20. 8. 2011 12:34

    Naprosto výborné! Přemýšlela jsem čím "uctím" návštěvu a proto jsem raději vyzkoušela tento recept dopředu na sobě a manželovi, ale teď už se nebojím jim to předložit :-) Jenom jsem trošku recept upravila - naklepané, osolené a opepřené maso jsem už den předem naložila do česneku a trochy oleje, takže pak už jsem nepřidávala sádlo a bylo to super! Masíčko se úplně rozpadalo. Hodnotím za 1 :-)

  • Barushk | 16. 8. 2011 12:55

    Výborný a rychlý recept, naskládala jsem to do remosky a nechala 55 min dělat, poté sem ještě zahustila šťávu instantní jíškou a jako přílohu jsme měli špekové knedlíky.Celá rodina se olizuje ještě teď. Maso bylo křehoučké. DOPORUČUJI!!!! ;-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 13. 7. 2011 17:37

    A ještě-přidávám k oblíbeným ;-)

  • Ankamamka | 13. 7. 2011 17:35

    musím dodat,že to bylo velice mňamózní a chutnalo i s rýží. 8-) Akorát se to snědlo tak rychle,že se nestihlo fotit :-)) Každopádně za 1 s *

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2011 09:32

    Výborné jídlo, rychlovka a moc chutná! Děkuji za recept a dávám 1*.

  • devilmum | 26. 1. 2011 21:16

    výborné,přidávám si do osobní sbírky :-)

  • Doktorzhor | 14. 11. 2010 14:24

    Nez nekam neco napises,tak si to po sobe precti!!!!!! :-$

  • Sysína | 5. 11. 2010 10:36

    Pokud umíte číst, tak je v návodu 60-75 min. A určitě nad tím tu hodinu nestojíte. :-\

  • Jana | 4. 11. 2010 19:47

    Vypada to lakavě,skusim o vykendu nas tata ma rad krkovici,pak dam vědět http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-na-pivu-15456#

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 14:28

    No mě čeká dort. Mamča má totiž narozeniny a tak si tu občas projedu i jiné recepty. Achjio, mám tu zákaznici, tak se vrátim za chvilku. :-) :-) :-)) :-!

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 14:02

    Já takováhle jídla dělám až o víkendu, během týdne taky hledám rychlovky :-)

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:50

    To sice ano, ale já jsem antikuchařka a ještě navíc kadeřnice. Takže když příjdu utahaná domů, tak mám chuť něco slupnout do deseti minut. :'( Do těch 90ti bych padla do postele :-| a z kuchyně by zbyl popel ;-) :-)) :-S

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 13:44

    Katko, to se přece připraví do pekáčku a pak už se to peče samo ;-) :-[

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:30

    Tohle je sice luxusní, ale trávit nad tím 90 minut. Uff :-P

  • Verena-V2 | 4. 11. 2010 08:05

    Vypadá to úžasně. Určitě o víkendu vyzkouším. :-)

  • KatkaK. | 31. 10. 2010 12:02

    super recept s bramborem, moc nám chutnalo, příště ještě zkusím s bramborovým knedlíkem a zelím nebo špenátem

  • Vladimír Staško | 18. 5. 2010 17:44

    Zkusil jsem to a je to very gut,hlavne ten sos:)

  • Ingrid Poslušná | 17. 1. 2010 11:03

    musi to byt dobre,protoze delam takhle veprovy kolena a jsou vyborne,jemne a sosik je super a jime to jenom s chlebem:-))

  • michal jakouš | 21. 12. 2009 10:09

    slaninky dát více a pivečka taky aby byl dobrej sosík je to výborné

  • Eva Kolčavová | 19. 7. 2009 17:51

    Vynikající, křehoučké, šťavnaté. Udělala jsem k tomu brambory v papiňáku a nemělo to chybu. Moc jsme si pochutnali.

  • venyss venyss | 18. 5. 2009 14:45

    Dáváte 3 lidi jedničku,ale v hodnocení je jen jedna,jak to tedy známkujete?

  • Jaroslava Breuová | 17. 5. 2009 12:45

    Tak jsem to vyzkoušela a mělo to velký úspěch,moc nám to chutnalo.Přílohu jsme měli nové brambory.Dávám za 1.

  • Jana Ebenhohová | 16. 5. 2009 13:10

    Udělala jsem k tomu bramborový knedlík a zelí a všem moc chutnalo. Dávám za 1.

  • Martina Lukešová | 27. 5. 2008 09:59

    tak jsem to vařila a myslim,že jsem nic nezkazila,a nás to teda moc nenadchlo,už to dělat nebudu

  • Jana Remková | 9. 2. 2008 20:07

    Moc dobré jídlo,dávám za 1 Jana

  • Anonym | 5. 2. 2008 18:31

    to sem ted cetla v Blesku onehdy

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

prejt

prejt

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

31
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
23
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
13
Bramboračka
Bramboračka

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Krkovička jako bramboráková
Krkovička jako bramboráková
Krkovička na celeru
Krkovička na celeru
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact