• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na pivu

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 93
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      plátek vepřová krkovice
    • 2
      ks cibule velké
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks pivo
    • 8
      plátek anglická slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla.
2
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny.
3
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut.
4
Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
5
Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žofrák | 19. 2. 2020 05:59

    Teď v sobotu poprvé vyzkouším...

  • Wagis | 15. 8. 2017 17:28

    Tak sme si to dnes udělali z přítelkyní a super recept děkujeme :D

  • xx | 31. 12. 2016 00:55

    Rozhodně světlé a desítku. Dvanáctka je pro vaření příliš nachmelená, jídlo by bylo hořké.

  • Kuchta | 10. 4. 2015 13:23

    Recept vynikající- pro upřesnění použil jsem světlou desítku, sladké papriky dal jen trochu a přidal kmín- skvělé!

  • Pavel | 20. 1. 2014 11:58

    Mám jen otázku - jaké pivo? Černé? Světlé? Desítka či dvanáctka? Brzy vyzkouším :-)

  • verča | 27. 9. 2013 21:47

    Vypadá nádherně ,brzo vyzkouším :-)

  • květaŠ | 23. 4. 2013 18:52

    vyzkoušeno a moc chutnalo dávám 1

  • sarka rudlova | 23. 4. 2013 15:18

    Moc dobré, nemám ráda krkovici, ale takto upravená je fajn :-)

  • otec | 17. 3. 2013 13:23

    Dnes jsem vyzkoušel a mohu pouze konstatovat nenáročné na přípravu a vynikající

  • Monika | 20. 1. 2013 12:33

    to pivo světlé nebo černé?

  • marie | 7. 12. 2012 11:43

    vypadab to super 8-)

  • Katka0501 | 5. 11. 2012 15:41

    včera jsme vařili, bylo to výborný, sádlo jsme nedali a bylo to akorát. Pivo jsme dali na 10 plátků krkovice celé, šťáva byla zvláštní a dobrá - nezahušťovala jsem, spolu se šťouchanýma bramborama to byla velká dobrota. Maso jsem také naložila den předem. Dle názorů jsem dala i dost slaniny i piva a vyplatilo se ;-) jo, akorát koukám, že jsem zapomněla na tu papriku :-) ale i bez ní to bylo výborný.

  • sara156 | 16. 2. 2012 19:14

    Tak dnes jsem vyzkoušela super bašta:-)

  • michael | 8. 2. 2012 17:28

    tak kdy? ted nebo onehdy :-P

  • kridlandelu | 11. 10. 2011 11:15

    byla pochvala, super recept <3

  • kridlandelu | 10. 10. 2011 15:01

    Vypadá to skvěle, voní to skvěle..snad budu pochválená :) díky za inspiraci

  • Klara 101 | 20. 8. 2011 12:34

    Naprosto výborné! Přemýšlela jsem čím "uctím" návštěvu a proto jsem raději vyzkoušela tento recept dopředu na sobě a manželovi, ale teď už se nebojím jim to předložit :-) Jenom jsem trošku recept upravila - naklepané, osolené a opepřené maso jsem už den předem naložila do česneku a trochy oleje, takže pak už jsem nepřidávala sádlo a bylo to super! Masíčko se úplně rozpadalo. Hodnotím za 1 :-)

  • Barushk | 16. 8. 2011 12:55

    Výborný a rychlý recept, naskládala jsem to do remosky a nechala 55 min dělat, poté sem ještě zahustila šťávu instantní jíškou a jako přílohu jsme měli špekové knedlíky.Celá rodina se olizuje ještě teď. Maso bylo křehoučké. DOPORUČUJI!!!! ;-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 13. 7. 2011 17:37

    A ještě-přidávám k oblíbeným ;-)

  • Ankamamka | 13. 7. 2011 17:35

    musím dodat,že to bylo velice mňamózní a chutnalo i s rýží. 8-) Akorát se to snědlo tak rychle,že se nestihlo fotit :-)) Každopádně za 1 s *

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2011 09:32

    Výborné jídlo, rychlovka a moc chutná! Děkuji za recept a dávám 1*.

  • devilmum | 26. 1. 2011 21:16

    výborné,přidávám si do osobní sbírky :-)

  • Doktorzhor | 14. 11. 2010 14:24

    Nez nekam neco napises,tak si to po sobe precti!!!!!! :-$

  • Sysína | 5. 11. 2010 10:36

    Pokud umíte číst, tak je v návodu 60-75 min. A určitě nad tím tu hodinu nestojíte. :-\

  • Jana | 4. 11. 2010 19:47

    Vypada to lakavě,skusim o vykendu nas tata ma rad krkovici,pak dam vědět http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-na-pivu-15456#

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 14:28

    No mě čeká dort. Mamča má totiž narozeniny a tak si tu občas projedu i jiné recepty. Achjio, mám tu zákaznici, tak se vrátim za chvilku. :-) :-) :-)) :-!

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 14:02

    Já takováhle jídla dělám až o víkendu, během týdne taky hledám rychlovky :-)

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:50

    To sice ano, ale já jsem antikuchařka a ještě navíc kadeřnice. Takže když příjdu utahaná domů, tak mám chuť něco slupnout do deseti minut. :'( Do těch 90ti bych padla do postele :-| a z kuchyně by zbyl popel ;-) :-)) :-S

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 13:44

    Katko, to se přece připraví do pekáčku a pak už se to peče samo ;-) :-[

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:30

    Tohle je sice luxusní, ale trávit nad tím 90 minut. Uff :-P

  • Verena-V2 | 4. 11. 2010 08:05

    Vypadá to úžasně. Určitě o víkendu vyzkouším. :-)

  • KatkaK. | 31. 10. 2010 12:02

    super recept s bramborem, moc nám chutnalo, příště ještě zkusím s bramborovým knedlíkem a zelím nebo špenátem

  • Vladimír Staško | 18. 5. 2010 17:44

    Zkusil jsem to a je to very gut,hlavne ten sos:)

  • Ingrid Poslušná | 17. 1. 2010 11:03

    musi to byt dobre,protoze delam takhle veprovy kolena a jsou vyborne,jemne a sosik je super a jime to jenom s chlebem:-))

  • michal jakouš | 21. 12. 2009 10:09

    slaninky dát více a pivečka taky aby byl dobrej sosík je to výborné

  • Eva Kolčavová | 19. 7. 2009 17:51

    Vynikající, křehoučké, šťavnaté. Udělala jsem k tomu brambory v papiňáku a nemělo to chybu. Moc jsme si pochutnali.

  • venyss venyss | 18. 5. 2009 14:45

    Dáváte 3 lidi jedničku,ale v hodnocení je jen jedna,jak to tedy známkujete?

  • Jaroslava Breuová | 17. 5. 2009 12:45

    Tak jsem to vyzkoušela a mělo to velký úspěch,moc nám to chutnalo.Přílohu jsme měli nové brambory.Dávám za 1.

  • Jana Ebenhohová | 16. 5. 2009 13:10

    Udělala jsem k tomu bramborový knedlík a zelí a všem moc chutnalo. Dávám za 1.

  • Martina Lukešová | 27. 5. 2008 09:59

    tak jsem to vařila a myslim,že jsem nic nezkazila,a nás to teda moc nenadchlo,už to dělat nebudu

  • Jana Remková | 9. 2. 2008 20:07

    Moc dobré jídlo,dávám za 1 Jana

  • Anonym | 5. 2. 2008 18:31

    to sem ted cetla v Blesku onehdy

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Těstovinový salát s masem

Těstovinový salát s masem

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

Domácí šunka ála vepřováček

Domácí šunka ála vepřováček

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

187
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
69
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
62
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
55
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
49
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Spice girl Mel B je oficiálně paní McPhee! Scary spice řekla své »ano« v londýnské katedrále

Spice girl Mel B je oficiálně paní McPhee! Scary spice řekla své »ano« v londýnské katedrále

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Další doporučené recepty:

Krkovička jako bramboráková
Krkovička jako bramboráková
Krkovička na celeru
Krkovička na celeru
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact