• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na pivu

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 93
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      plátek vepřová krkovice
    • 2
      ks cibule velké
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks pivo
    • 8
      plátek anglická slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla.
2
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny.
3
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut.
4
Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
5
Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žofrák | 19. 2. 2020 05:59

    Teď v sobotu poprvé vyzkouším...

  • Wagis | 15. 8. 2017 17:28

    Tak sme si to dnes udělali z přítelkyní a super recept děkujeme :D

  • xx | 31. 12. 2016 00:55

    Rozhodně světlé a desítku. Dvanáctka je pro vaření příliš nachmelená, jídlo by bylo hořké.

  • Kuchta | 10. 4. 2015 13:23

    Recept vynikající- pro upřesnění použil jsem světlou desítku, sladké papriky dal jen trochu a přidal kmín- skvělé!

  • Pavel | 20. 1. 2014 11:58

    Mám jen otázku - jaké pivo? Černé? Světlé? Desítka či dvanáctka? Brzy vyzkouším :-)

  • verča | 27. 9. 2013 21:47

    Vypadá nádherně ,brzo vyzkouším :-)

  • květaŠ | 23. 4. 2013 18:52

    vyzkoušeno a moc chutnalo dávám 1

  • sarka rudlova | 23. 4. 2013 15:18

    Moc dobré, nemám ráda krkovici, ale takto upravená je fajn :-)

  • otec | 17. 3. 2013 13:23

    Dnes jsem vyzkoušel a mohu pouze konstatovat nenáročné na přípravu a vynikající

  • Monika | 20. 1. 2013 12:33

    to pivo světlé nebo černé?

  • marie | 7. 12. 2012 11:43

    vypadab to super 8-)

  • Katka0501 | 5. 11. 2012 15:41

    včera jsme vařili, bylo to výborný, sádlo jsme nedali a bylo to akorát. Pivo jsme dali na 10 plátků krkovice celé, šťáva byla zvláštní a dobrá - nezahušťovala jsem, spolu se šťouchanýma bramborama to byla velká dobrota. Maso jsem také naložila den předem. Dle názorů jsem dala i dost slaniny i piva a vyplatilo se ;-) jo, akorát koukám, že jsem zapomněla na tu papriku :-) ale i bez ní to bylo výborný.

  • sara156 | 16. 2. 2012 19:14

    Tak dnes jsem vyzkoušela super bašta:-)

  • michael | 8. 2. 2012 17:28

    tak kdy? ted nebo onehdy :-P

  • kridlandelu | 11. 10. 2011 11:15

    byla pochvala, super recept <3

  • kridlandelu | 10. 10. 2011 15:01

    Vypadá to skvěle, voní to skvěle..snad budu pochválená :) díky za inspiraci

  • Klara 101 | 20. 8. 2011 12:34

    Naprosto výborné! Přemýšlela jsem čím "uctím" návštěvu a proto jsem raději vyzkoušela tento recept dopředu na sobě a manželovi, ale teď už se nebojím jim to předložit :-) Jenom jsem trošku recept upravila - naklepané, osolené a opepřené maso jsem už den předem naložila do česneku a trochy oleje, takže pak už jsem nepřidávala sádlo a bylo to super! Masíčko se úplně rozpadalo. Hodnotím za 1 :-)

  • Barushk | 16. 8. 2011 12:55

    Výborný a rychlý recept, naskládala jsem to do remosky a nechala 55 min dělat, poté sem ještě zahustila šťávu instantní jíškou a jako přílohu jsme měli špekové knedlíky.Celá rodina se olizuje ještě teď. Maso bylo křehoučké. DOPORUČUJI!!!! ;-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 13. 7. 2011 17:37

    A ještě-přidávám k oblíbeným ;-)

  • Ankamamka | 13. 7. 2011 17:35

    musím dodat,že to bylo velice mňamózní a chutnalo i s rýží. 8-) Akorát se to snědlo tak rychle,že se nestihlo fotit :-)) Každopádně za 1 s *

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2011 09:32

    Výborné jídlo, rychlovka a moc chutná! Děkuji za recept a dávám 1*.

  • devilmum | 26. 1. 2011 21:16

    výborné,přidávám si do osobní sbírky :-)

  • Doktorzhor | 14. 11. 2010 14:24

    Nez nekam neco napises,tak si to po sobe precti!!!!!! :-$

  • Sysína | 5. 11. 2010 10:36

    Pokud umíte číst, tak je v návodu 60-75 min. A určitě nad tím tu hodinu nestojíte. :-\

  • Jana | 4. 11. 2010 19:47

    Vypada to lakavě,skusim o vykendu nas tata ma rad krkovici,pak dam vědět http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-na-pivu-15456#

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 14:28

    No mě čeká dort. Mamča má totiž narozeniny a tak si tu občas projedu i jiné recepty. Achjio, mám tu zákaznici, tak se vrátim za chvilku. :-) :-) :-)) :-!

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 14:02

    Já takováhle jídla dělám až o víkendu, během týdne taky hledám rychlovky :-)

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:50

    To sice ano, ale já jsem antikuchařka a ještě navíc kadeřnice. Takže když příjdu utahaná domů, tak mám chuť něco slupnout do deseti minut. :'( Do těch 90ti bych padla do postele :-| a z kuchyně by zbyl popel ;-) :-)) :-S

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 13:44

    Katko, to se přece připraví do pekáčku a pak už se to peče samo ;-) :-[

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:30

    Tohle je sice luxusní, ale trávit nad tím 90 minut. Uff :-P

  • Verena-V2 | 4. 11. 2010 08:05

    Vypadá to úžasně. Určitě o víkendu vyzkouším. :-)

  • KatkaK. | 31. 10. 2010 12:02

    super recept s bramborem, moc nám chutnalo, příště ještě zkusím s bramborovým knedlíkem a zelím nebo špenátem

  • Vladimír Staško | 18. 5. 2010 17:44

    Zkusil jsem to a je to very gut,hlavne ten sos:)

  • Ingrid Poslušná | 17. 1. 2010 11:03

    musi to byt dobre,protoze delam takhle veprovy kolena a jsou vyborne,jemne a sosik je super a jime to jenom s chlebem:-))

  • michal jakouš | 21. 12. 2009 10:09

    slaninky dát více a pivečka taky aby byl dobrej sosík je to výborné

  • Eva Kolčavová | 19. 7. 2009 17:51

    Vynikající, křehoučké, šťavnaté. Udělala jsem k tomu brambory v papiňáku a nemělo to chybu. Moc jsme si pochutnali.

  • venyss venyss | 18. 5. 2009 14:45

    Dáváte 3 lidi jedničku,ale v hodnocení je jen jedna,jak to tedy známkujete?

  • Jaroslava Breuová | 17. 5. 2009 12:45

    Tak jsem to vyzkoušela a mělo to velký úspěch,moc nám to chutnalo.Přílohu jsme měli nové brambory.Dávám za 1.

  • Jana Ebenhohová | 16. 5. 2009 13:10

    Udělala jsem k tomu bramborový knedlík a zelí a všem moc chutnalo. Dávám za 1.

  • Martina Lukešová | 27. 5. 2008 09:59

    tak jsem to vařila a myslim,že jsem nic nezkazila,a nás to teda moc nenadchlo,už to dělat nebudu

  • Jana Remková | 9. 2. 2008 20:07

    Moc dobré jídlo,dávám za 1 Jana

  • Anonym | 5. 2. 2008 18:31

    to sem ted cetla v Blesku onehdy

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Veganský indický sójový guláš

Veganský indický sójový guláš

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Hrášková polévka se šunkou

Hrášková polévka se šunkou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

63
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
49
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
45
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Krkovička jako bramboráková
Krkovička jako bramboráková
Krkovička na celeru
Krkovička na celeru
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact