• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na kečupu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na kečupu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 150
      g anglická slanina
    • 150
      g šunkový salám
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 4
      ks cibule 3-4
    • mletá paprika
    • grilovací koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a nakrájíme na menší kousky. Vezmeme přiměřeně velký pekáček, na dno dáme kousek másla a poklademe plátky krkovice. Další vrstvu tvoří anglická slanina a cibule nakrájená na kolečka. Navršené vrstvy zalijeme ochuceným kečupem (kečup, lžička sladké a pálivé papriky, pepř a různé koření dle chuti). Toto poklademe kolečky šunkového salámu a končíme masem.
2
Pečeme asi hodinu, z toho první půlhodinku přiklopené. Tento recept patří u nás k těm nejoblíbenějším. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Babiččina krkovička se švestkami

Babiččina krkovička se švestkami

Uzenářská krkovička

Uzenářská krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:55

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu moc chutnalo. Rozhodně budu vařit znovu!

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:53

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu pochoutka. Vřele doporučuji!

  • ledo ledo | 29. 9. 2008 12:19

    Přidávám chválu, bylo to vynikající s rýží i s hranoly a chutnalo to dětem i dospělým.

  • Simona Plechatá | 17. 3. 2008 10:29

    Opravdu vynikající. Výbrně ochucené. Tomuto receptu dávám 1* :-)

  • Daniela | 16. 3. 2008 18:54

    Já dávám na 1kg masa asi 300 g kečupu.

  • Klára Keselyova | 28. 2. 2008 20:02

    Prosím! nikde sa nepíše, ako bveľký kečup. Ďakujem.

  • Petra | 28. 2. 2008 13:38

    Opravdu vynikající!

  • Markéta | 4. 3. 2007 15:51

    Bylo to vynikající, výtečně ochucené. Přítel jen mlaskal, udělil mi pochvalu a prozradil, že měl obavy, když viděl jak to připravuji. Prý se bál těch kombinací krkovička, kečup a rýže :o) Výsledek byl ale skvělý, doporučuji. Budu dělat pravidelně, klidně i s jiným masem..

  • Daniela | 21. 2. 2007 19:43

    Paní Iveto, když odklopíte pekáček, můžete podle potřeby podlévat.

  • Iveta Bílková | 21. 2. 2007 14:15

    Bude to mít k té rýži dost šťávy?

  • Petra W | 11. 2. 2007 12:32

    Výborné! Manžel říká, ať dám jedničku s hvězdičkou...jen jsem to musela péci o trochu déle prikryté :-)

  • Ota | 25. 6. 2006 13:04

    Skvělé, pochvala mne neminula, dcera si i přidala a to je lepší hodnocení jak medaile. Dík

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:47

    Jsem moc ráda, že Vám chutná a děkuji za pochvalu.

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:40

    milý anonyme, my máme rádi ostřejší jídla, takže já dávám přiměřeně pepř, chili, grilovací koření, papriku sladkou i pálivou. Opravdu záleží na fantazii, na chuti a taky trošku na tom, pro koho vařím.

  • Anonym | 16. 2. 2006 21:29

    Paní Danielo, jaké koření dáváte Vy? Děkuji

  • Petr | 16. 2. 2006 18:21

    Moc,dobré,s kořeněním toho kečupu je třeba si vyhrát.

  • Lili m. | 6. 2. 2006 17:38

    Výborné a jednoduché, děkuji.

  • Aliska | 21. 9. 2005 19:24

    Naprosto vynikající a hlavně jednoduché - takové recepty jsou nejlepší. Pochvala autorovi

  • Daniela | 3. 5. 2005 18:12

    Maido, jsem ráda že Vám chutnalo, ostrý kečup dávám někdy taky, záleží na tom, kdo má rád jak moc ostré.

  • Maida | 1. 5. 2005 18:34

    Skvělé, výborné, dostala jsem doma pochvalu! Ale kousek té pochvaly tedy patří Daniele! (Jen jsem přidala i trochu ostrého kečupu.)

  • Maida | 26. 4. 2005 23:17

    Danielo, dík za odpověď. Už vím, co bude v neděli k obědu!

  • Daniela Tučková | 25. 4. 2005 21:16

    Naklepané plátky krkovice rozpůlíme, záleží na velikosti, takže pak jíme menší plátky masa. Porcujeme je takto aby maso pěkně nasáklo tu chuť koření a kečupu. Přeju dobrou chuť.

  • Maida | 24. 4. 2005 17:23

    jen jsem nepochopila postup - plátky krkovice naklepeme, nakrájíme na menší kousky a pak ty plátky klademe do pekáče? Zůstanou ty kotlety vcelku nebo z toho jsou kousky? Díky. Chtěla bych to udělat, ale nevím, jestli budeme jíst plátky masa nebo kostičky.

  • Anonym | 23. 4. 2005 22:08

    Tak to mě těší, díky za pochvalu.

  • Olga Jarošová | 22. 4. 2005 14:57

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Bylo to opravdu vynikající.Moc autorce děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Máslo Mletá paprika Pepř mletý Sůl Šunkový salám Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Pečený losos

Pečený losos

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

"Jahoďák" - dort

"Jahoďák" - dort

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

179
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
171
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
108
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
103
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
81
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Krampolova múza Kateřina Bláhová: Krutá diagnóza!

Krampolova múza Kateřina Bláhová: Krutá diagnóza!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact