Tohle jidlo delam s uspechem jiz strasne dlouho, jenom misto krkovice z kotletek nebo kurecich rizku. Testicko delam ze dvou davek, ale staci na osm rizku. Kdyz neni cas skrabat brambory, je to vyborna nahrazka bramboraku. Recept si urcite zaslouzi 1...
Tak jsme to dnes měli k obědu. Uvedené množství ingrediencí nestačí v žádném případě na 4 plátky. Nakonec na 5 plátků jsem dělala těstíčko ze 4 vajec. Maso je měkké, těstíčko dobré, po majoránce bramborákové, ale příště bych to dělala z jiného druhu masa. Krkovička je přece jen dost prorostlá a nejvíc ji miluju vypečenou v troubě. Jídlo bylo dobré, ale nenadchlo
STANKA SPEVÁROVÁ
|15. 9. 2010 08:38
MOC DOBRÝ RECEPT.CO JSEM HO VYZKOŠELA TAK HO DĚLÁME POŘÁD.JEDNOU SE MI STALO ŽE TĚSTÍČKO NA MASE NEDRŽELO.STAČÍ OBALIT VE STROUHANCE A POTOM TĚSTÍČKO.NA CHUTI JÍDLA SE NIC NEMĚNÍ.DĚKUJI MOC ZA RECEPT.
Anonym
|29. 10. 2007 13:41
Milí kritici, a všimli jste si, že v těstíčku jsem neuvedla brambory. Proč asi? :) Nejedná se o řízek v bramborákovém těstě, ale v ochuceném těstíčku.
leona paralova
|24. 8. 2007 21:40
nic noveho pod sluncem,stary dobry pelhrimovsky rizek,ten se dela ale z kyty.ale jinak dobry
Máša
|21. 8. 2007 19:39
Dělám podobně,jenom maso před obalením opeču ( stává se,že maso není v těstě propečené,zvlášť je-li trochu silnější )a poté obalím v mouce. Bramborákové těsto pak lépe drží na mase. Podávám s kysaným zelím, nebo zelným salátem.Výborná pochoutka. Lze dělat také z uzeného masa.