• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krkovice s uzeným a kedlubnou
Napište svůj komentář k receptu

Krkovice s uzeným a kedlubnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice s uzeným a kedlubnou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g vepřové maso libová krkovice, plec nebo kýta, cca
    • 150
      g uzené maso : plec nebo krkovice
    • 300
      g kedlubna oloupaná
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      stroužek česnek
    • snítka tymiánu
    • sádlo nebo olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      ml vývar cca
    • jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Na tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Během smažení si maso pokrájíme na plátky, které po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily nebo maso můžeme pokrájet na kostky. Osolíme, opepříme a dáme osmažit ze všech stran k cibuli. Poté přidáme na menší kousky pokrájené uzené maso, nasekaný česnek, tymián a vše necháme za občasného promíchání rozvonět.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přilijeme 2 - 2,5 dl vývaru, zaklopíme a na mírném plameni maso dusíme téměř doměkka. Je-li třeba podléváme a mícháme. Téměř ke konci dušení přisypeme k masu oloupanou, na kostičky pokrájenou kedlubnu a vše dodusíme doměkka.
3
Vyndáme snítku tymiánu, dle potřeby dolijeme vývarem, zahustíme jíškou a krátce provaříme. Podle chuti ještě můžeme dosolit a opepřit.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat jíšku

4
Podáváme se šťouchanými bramborami, kaší, vařeným bramborem, noky...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostrá směs s kedlubnami

Ostrá směs s kedlubnami

Masové nudličky s kedlubnou

Masové nudličky s kedlubnou

Kari kedlubna s masem - nakládaná minutka

Kari kedlubna s masem - nakládaná…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Uzeniny & mleté maso
Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Kedlubna Pepř mletý Sádlo Snítka tymiánu Sůl Uzené maso Vepřové maso Vývar

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Hamburgery original

Hamburgery original

Svařák

Svařák

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Domácí lučina

Domácí lučina

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

12
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
10
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
7
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
7
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Těstoviny s omáčkou z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Krkovice na moravance
Krkovice na moravance
Krkovice s bramborem na česnekové smetaně (nejen z remosky)
Krkovice s bramborem na česnekové…
Krkovice s červeným zelím
Krkovice s červeným zelím
Krkovice se zelím
Krkovice se zelím
Krkovice v cuketovém sosu
Krkovice v cuketovém sosu
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
  • Recepty.cz
  • Krkovice s uzeným a kedlubnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact