Krkonošské knedlíky
Krkonošské kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Patizony zapečené s hermelínem
Dětský dvoupatrový dort
Pařížské rohlíčky od Dáši
Slaný koláč s pórkem
Vepřový steak s hranolkami
Nakládaný králík se zakysanou…
Francouzské brambory - bez vaření
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Pečené kuřecí žaludky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory