Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Univerzální bramborové těsto
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Kuřecí na houbách pro začínající…
Severoafrická cizrnová polévka
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Rychlobublanina
Medovníkové kuličky
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros