Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Mňamková pomazánka z Nivy
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Sacher dort
Sněhové pusinky II.
Tarte tatin s řepou a cibulí
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou