Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka s vejcem
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Studený pikantní bůček
Kuřecí prsíčka v tatarce
Francouzské kuře II.
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Řízek bez vajec
Lotrinský koláč
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet