Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová čalamáda
Čokoládová bomba bez pečení
Tvarohový biskupský chlebíček
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Zapečené müsli II.
Brownies - vláčné a kypré :-)
Polévka z čerstvého špenátu -…
Toskánská polévka
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi