Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky s tvarohem
Bůčková roláda v alobalu
Sýrovo-kuřecí špízy
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Cuketové placky II.
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci