Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky raz dva
Kuře Anča
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Česnekovo-sýrová omáčka
Medovník z Počernic
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka