Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Gyros tousty z cukety - sterilované
Noky se špenátem
Rychlé povidlové řezy
Jahodový (ovocný) pohár
Brownies - vláčné a kypré :-)
Pivní marinované špízy
Smaženka s restovanou zeleninou
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi