Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Zeleninové placky s omáčkou
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Vepřové na zelenině
Placičky z hlávkového zelí s…
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem