Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Nokerle s vajíčkem
Čokoládový koláč s třešněmi
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Karbanátky s cuketou
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Adžika - zeleninová pasta
Kachní prsa a bramborové suflé
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek