Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kysaným zelím
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Gyros s tzatziky
Pomerančový džem (marmeláda)
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Thajská kuřecí polévka s houbami
Výborná drobenková buchta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek