Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové lasagne
Cizrna na rajčatech
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Bramborové placičky se špenátem
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Plněné brambory s rajčaty a…
Cuketová žemlovka (nádivka)
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Rychlá mexická fazolová polévka
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem