Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křupavý bůček
Bůček na čínský způsob
Gratinovaný lilek a cuketa
Prdelačka z jelítka - jíšková
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Zeleninový salát s cottage sýrem
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake