Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky se špenátovým…
Těstoviny zapečené s květákem a…
Cuketové lasagne
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Cuketa v sýrové omáčce
Čalamáda na špagety
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Belgické vafle
Bezlepkový tvarohový mazanec
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky