Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Rychlá broskvová buchta
Broskvový želé řez
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Tvarohové lívance
Krémové houbové rizoto
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci