Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Mušle
Zapečené kuřecí závitky II.
Vepřové kari
Ovarová polévka se zeleninou
Citronová (pomerančová) bábovka
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Báječné ovocné řezy - krémeš
Špaldové sušenky bez cukru
Lepenice s trhaným uzeným
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou