Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůčková pochoutka
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Rychlá ovocná buchta - koláč
Bramborové buchty - kynuté
Jahodový džem podle Dity P.
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Pěna s polevou z hořké čokolády
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek