Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Kuře a la kachna II.
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Rybí pomazánka z tuňáka
Králík v zelenině s hořčicí
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Zeleninový salát s cottage sýrem
Pochoutkový dip k zelenině
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Dršťková z bedel
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky