Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunkové kanapky
Růžičková kapusta na kari
Zapečená polenta se sýrem
Kuřecí řízky v listovém těstě
Vajíčkový salát podle Šárky
Plněná sekaná pečeně II.
Křupavý jarní salát
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi