Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Medové řezy ze 4 placek
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Koláč z podmáslí
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Květáková (brokolicová) rýže
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Bramborový salát s okurkou a koprem
Jemná kedlubnová polévka
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč