Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketové chlupaté knedlíky
Celerová pomazánka III.
Makrelová pomazánka
Cuketová omeleta
Vánočka z domácí pekárny
Lotrinský quiche
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Jahodový džem podle Dity P.
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree