Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní nakládaný hermelín II.
Hraběnčin rebarborový koláč
Výborný dresing
Voňavé anglické kapsy
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Nakládaný pivní Hermelín
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Krůtí chilli con carne
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory