Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka III.
Andělská očka
Osvěžující ovocný dort
Tvarohové knedlíky
Domácí kečup
Celerová pomazánka III.
Tulácký guláš
Kuřecí srdíčka - pečená
Kynutý beránek
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí