Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babské kuře
Grilovaná kořenová zelenina
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Lahodné profiteroles
Pečená vepřová žebírka
Výborné koblížky z trouby
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem