Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí plátky v alobalu
Bábovka "perníková"
Mrkvové řezy s ananasem
Kuřecí maso na řecký způsob
Vajíčkový salát podle Šárky
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Maso zapékané s cuketou a nivou
Kuřecí závitek s nivou
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros