Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený špenát
Pařížský dort
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Sníh na perníčky
Hrníčková ovocná roláda
Broskvové (meruňkové) muffiny
Houskové uzenářské knedlíky
Kremrole paní Čermákové
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…