Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Celozrnné dalamánky
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Domácí šunka ála vepřováček
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Steakový salát s balzamikem
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet