Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicové placičky za syrova
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Kapustový prívarok
Kuskus zapečený pod grilem
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Kuřecí roláda s dýní
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi