Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arabské kuře
Červená řepa se zelím
Salát z červené řepy s křenem II.
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Tvarohový koláč s třešněmi III.
"Párkrole" - párkové kremrole
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě