Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka na topinky a toasty
Tvarohové kobližky
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Cizrna po boloňsku
Závin z listového těsta s červenou…
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…