Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Zámecké brambory
Bábovka s tvarohovou náplní
Veselá prošívaná deka
Vajíčková pomazánka podle dcery
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Jablečný koktejl
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě