Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky s cibulovou náplní
Těstoviny s houbovou smaženicí
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Žampionová smaženice
Vajíčková pomazánka se sýrem
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Ovesné placičky s brokolicí
Rychlé langoše plněné sýrem
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…