Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené palačinky se špenátem
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Americké hovězí
Selské halušky špenátové
Hlávkové zelí s těstovinami
Studená cuketová polévka se dvěma…
Polévka z medvědího česneku
Bramborový chléb
Zapečená kuřecí prsa
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení