Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavařená kapie
Rakouský bramborový salát
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Kapustová polévka s bramborem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Pomazánka z "vepřovky"
Šunkovo-sýrové karbanátky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč