Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dětský dvoupatrový dort
Švestkové knedlíky II.
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Tvarohové muffiny
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Italské těsto a výborná pizza
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory