Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s fazolemi
Třešňový koláč z podmáslí
Cuketa zapečená s Nivou
Mňam kuskus rychlovka
"Low Temperature" - Roastbeef
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Rychlý salát s kozím sýrem
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Vepřové maso s celerem
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí