Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Jednoduchý jahodový koláč
Zeleninové placky s omáčkou
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Skořicové rohlíčky
Zapečená ryba s přílohou
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Houbové rizito (rýže) po našem
Zapečené müsli II.
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake